Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Furkan Evren Nezir
Furkan Evren Nezir

Ümit.

Yorum

Ümit.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1203

Okunma

Ümit.



Ömür tükendi,
Gelenler gitti,
Yüreğimde ,
Hep bir ümitti,
Ama beklediğim gelmedi,
Gelenlerse gitti.

Şimdi yalnızlığı tadıyorum,
Bir gün gelmesini,
Ümit ediyorum.
İşte size,
kısaca
Bir hayat ,
ve bir yorum,

Sonsuzluk deryasına dalmadan,
Güzel yüzünü görür müyüm ölmeden,
İnsan insanı kırıyor bilmeden.
Ahirette ne olacağımız meçhûl
Gel birbirimizi affedelim,
Daracık kabre girmeden.

selam ve dua ile.
Furkan Evren Nezir.
17_12_2010.
Rotterdam/Hollanda.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ümit. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ümit. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ümit. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Züleyha Özbay Bilgiç
Züleyha Özbay Bilgiç, @zuleyhaozbaybilgic
23.12.2010 15:32:39
evet geç olmada kırmadan incitmeden. tebriklerim anlamlı mesajına değerli kardeşim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL