Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail Topkaya
İsmail Topkaya

MUTLAKA GELİRİM

Yorum

MUTLAKA GELİRİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1044

Okunma

MUTLAKA GELİRİM


gel dersen
gelirim
iki elim intiharda da olsa
mutlaka gelirim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mutlaka gelirim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlaka gelirim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLAKA GELİRİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sergül kandemir
sergül kandemir, @sergulkandemir
23.12.2010 18:08:27
kar olur boran olur,
Belki yollar uzun olur,
İnsanlık hali bu,
Bakarsın ecel vurur,
Gelemezsem sevdigim,
Yüregim sende kalır......desek mi acaba..Hep bir açık kapı bırakmak gerekiyor.Olmaz olmaz demeyelim.Kısacıktı ama manidardı.Kutlarım.
@ŞK_M£L£Ğİ
@ŞK_M£L£Ğİ, @-sk-mlgi
23.12.2010 01:03:02
giden gel dese ne degiştiri ki?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL