Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Halil Araplarlı
Halil Araplarlı

SEN BİLİRSİN

Yorum

SEN BİLİRSİN

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

722

Okunma

SEN BİLİRSİN

Hani seviyorduık birbirimizi
Kıskananlar oldu bu sevgimizi
Eğer ayrılalım dersen sevgilim
SEn bilirsin sen bilirsin

Ölüm bile bizi ayıramazdı
Aşkımız engel hiç tanımazdı
Kapıyı çekipte gitmek istersen
Sen bilirsin sen bilirsin



EDROLUHALİL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Sen bilirsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bilirsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BİLİRSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
parkbeni
parkbeni, @parkbeni
22.12.2010 20:30:26
4 puan verdi
güzel bir çalişma kutlarım
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
22.12.2010 19:40:24
tabiki gidebilir gerçek sevgisi yoksa
güzeldi
saygılarımla
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
22.12.2010 19:26:42
tebrikler diyorum yazan kaleme yüreğe
her dem selam sevgi dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL