Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
HASRETLİK
HASRETLİK

SEN YIKILACAK ADAM DEĞİlSİN...

Yorum

SEN YIKILACAK ADAM DEĞİlSİN...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1261

Okunma

SEN YIKILACAK ADAM DEĞİlSİN...


Fırtınalar coşsa,

Kudursa da dalgalar,

Dört bir yandan saldırsa,

Çökse üstüne bulutlar,

Sen...

YIKILACAK ADAM DEĞİLSİN...


Zor günler yaşasan da,

Ağlasa da bulutlar,

Dost elinden ayırsa da,

Izdırap yüklü kervanlar,

Sen...

YIKILACAK ADAM DEĞİLSİN...


Dertler çadır kursa üstüne,

Kızgın güneş olup sarsa da,

Taht kurarak köşküne,

Yok etse de yuvanı,

Sen...

YIKILACAK ADAM DEĞİLSİN...


Kasırgalar kopsa,

Çıkmaz yol olsa sokaklar,

Irmaklar delicesine aksa da,

Sen...

YIKILACAK ADAM DEĞİLSİN...


Yaşamak arzusu var ya sende,

İnsanı ve insanlığı yaşatmak,

Ve belki de,

Onlara can katmak...

İşte onun için ki,

Sen...

YIKILACAK ADAM DEĞİLSİN....

31.07.2010 ... DENİZLİ

MUSTAFA GÖKGÖZ


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen yıkılacak adam değilsin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yıkılacak adam değilsin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN YIKILACAK ADAM DEĞİlSİN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL