Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
DoGanTokkuzun
DoGanTokkuzun

SOL YANIMDAKİ MÜEBBET MAHKUM

Yorum

SOL YANIMDAKİ MÜEBBET MAHKUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1131

Okunma

SOL YANIMDAKİ MÜEBBET MAHKUM

SOL YANIMDAKİ MÜEBBET MAHKUM

Güzellik soyut kavram

Çehren somutlaştırıyor

Yitirdiğim Ömrümü

Bana geri veriyor

Akıp giden şu zaman

Gözlerinde duruyor

Gözlerim gözlerindeyken

Benliğim yok oluyor

/DoGan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sol yanımdaki müebbet mahkum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sol yanımdaki müebbet mahkum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOL YANIMDAKİ MÜEBBET MAHKUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL