Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
serdar kurt
serdar kurt

GÜLÜMSE

Yorum

GÜLÜMSE

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1554

Okunma

GÜLÜMSE

GÜLÜMSE

02.12.2010


~~…GÜLÜMSE…~~



Senli günleri düşlüyorum, gecenin kör zulasında
Sen varsın, tüm cümlelerimin ortak noktasında
Korkmuyorum, karanlıktan
Biliyorum ki sen varsın, karanlığın arkasında

Bir çok neden arıyorum, birçoğu yanıyor avucumda
Eksik tebessümün, sanki dünyanın öbür ucunda
Sen gülümse, o vakit, her şeye inat
Ve ben bileyim, gülüşünde saklı düşüm, haala hayatta

Serdar KURT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülümse Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülümse şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜMSE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
28.1.2011 19:21:49
5 puan verdi
gülümsemek gibi var mı? tebrikler..
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
2.12.2010 23:27:12
5 puan verdi
kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL