Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barış-istan
barış-istan

MAXİMİLUS

Yorum

MAXİMİLUS

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

4,5

Puan

814

Okunma

MAXİMİLUS






yüz bin mil yol

karanlıkta..

yalnız..


uzayda.........



ışıkhızıylaüçsaniyebelki
ama değil...
adım adım..

kaybolarak
kah dolarak
kah bularak

kayybularak...

-tünelin ucunda ışık!
derken tren geçer
-tünelin ucunda ışık!..
derken tren geçer..

Derken..............

gündüz olur
uyanırsın..

rüyayı bile daha çok hatırlar insan

yüzbin mil yol!...
bir galaksi kadar uzağında şimdi


ışınlanmışsın sanki..















Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Maximilus Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Maximilus şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAXİMİLUS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
undertowdilber
undertowdilber, @undertowdilber
23.11.2010 12:30:59
4 puan verdi
Ben nerdeyim burası hangi galaksi :) Güzel bir şiire işınlanmışım. Tebrik ederim şairini. Saygı ve sevgi.
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
23.11.2010 10:56:46
Tebrikler yazdıran yüreğiniz sağ yazan kalemınız daim olsun
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL