Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
serdali
serdali

YALAN DÜNYA

Yorum

YALAN DÜNYA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1776

Okunma

YALAN DÜNYA

YALAN DÜNYA

Lösemili çocuklar var ya ey dünya
Bir öykü elimde kalemleşen mi?
İnsan ca yaşamak için yüreksel ısınma
Vatan sağ olsun fikri unutulmak…
Ferhat şehri Amasya orda bir şehitlik var ya
Şiir baş kaldırmaz su gibi
Aklım oğlumda kalmış anlar mısınız?
Psikoloji ve birey intihar mektubu
Yardım edin aşılmamış karlı dağlar
Gökteki beyaz ışık
Kortizonsuz bir sevda özlü sözler
Nar’ın tadı değişti
2007’de gün doğdu sanırım
Umut insanı öldürür
O,vardı bir ^^ELİF^^ miktarı
Yarım hayat
Kelimeler dans eder
Tekrarlayım…
Açık bir davet
Ben sonbaharda sevmiştim
Gönül dosyalarımız bir film
Benden demesi?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalan dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALAN DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serdali
serdali, @serdali
26.7.2007 06:02:28
A.S.D
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL