sesli mi düşünsem hiç mi söylemesem anlatmadan anlaşılsam hesabımı doğru yapsam sonra pişman olmasam olmaz mı…
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hanımefendi ; sizin için olur da,bizim işimiz çok bi zor yokuş olur.Çık çıkabilirsen.Zira,sizi anlamamız şart ! :)) Tebrik eder saygılar sunarım efendim.
:)))))))))))))))) O da doğru valla. Ama felsefecinin biri de 'beni anlamıyorsun diye birşey yok, sen kendini doğru ifade edemiyorsun' demiş. :))))))) Felsefecinin bizim dünyamızda yaşayıp yaşamadığından emin değilim. :))) Sevgiler Sayın Yazarım.
:)))))))))))))))) O da doğru valla. Ama felsefecinin biri de 'beni anlamıyorsun diye birşey yok, sen kendini doğru ifade edemiyorsun' demiş. :))))))) Felsefecinin bizim dünyamızda yaşayıp yaşamadığından emin değilim. :))) Sevgiler Sayın Yazarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.