Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Süheyl Türkoğlu
Süheyl Türkoğlu

Hayat Masalı

Yorum

Hayat Masalı

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

827

Okunma

Hayat Masalı



Bir varmış,
Bir yokmuş,
Alt alta yazıp
Çıkarınca
Birbirini götürmüş,
Ortada birşey kalmamış.

Saha boş,
Atış serbest.
Dinazor aleviyle
Pişir yemeği.
Anka kuşları
Servis yapsın,
Devler yesin afiyetle.

Sen gene de
Bir vamış,
Bir yokmuş de.
Doymadı mı
Açın karnı?

En iyisi
Uyut, rahatlat,
Ninni söyle.

Süheyl Türkoğlu


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayat masalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat masalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat Masalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Genç_ Türk
Genç_ Türk, @genc-turk
4.11.2010 08:22:48
5 puan verdi
Kutlarım selam ile...
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
4.11.2010 02:58:01
:)) İyidir ninni. Keşke biri de bana söylese... :)) Sevgiler, selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL