Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi

SABIR TAŞI DÖNEMLERİ

Yorum

SABIR TAŞI DÖNEMLERİ

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1222

Okunma

SABIR TAŞI DÖNEMLERİ



Çoklu tahammüllüklerimizin yarattığı
bir sabır taşıyız
kimsenin ayağına değmez
kimsenin camını kırmayız
duyarsızlıklaştırmaya başladılar bizleri
beynimize hükmediyorlar her fırsatta
önce alıştırıyor
sonra uysallaştırıyorlar.
Kendi canımızı yakıyor tırnaklarımız
sabır aslında yumuşak karnımız
en çok neye benziyor bu suskunluklarımız
korkaklığa
hakkımızı savunmaktan



ALEV YAVUZ
20/10/2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sabır taşı dönemleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır taşı dönemleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SABIR TAŞI DÖNEMLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
23.10.2010 20:01:23
özlü bir paylaşım doğrudur hak demek yok koyun gibi gütsünler
tebrikler
ramazan.efe
ramazan.efe, @ramazan-efe
21.10.2010 00:24:23
alışır alışır dedi beybabaları
netekim alıştık kanıksadık arar olduk
sağlıcakla kalın
iyimser
iyimser, @iyimser
20.10.2010 23:59:51
Çok, çok haklısınız dost yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL