Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
merol
merol

SEN VARSIN

Yorum

SEN VARSIN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

909

Okunma

SEN VARSIN

SEN VARSIN



Zehrolur dünyam görmeyince seni.
Bana inan bal da sensin zehir de.
Ölürüm bil ki görmeyince seni.
Yaşanamaz sensiz ne köy, ne şehirde.

Hayaller kurdum lakin çektim çile.
Kırılan hayallerim geldi dile.
Konu oldu hem şiir, hem gazele.
Sen varsın her ahü zar ve şiirde.

Ruhum helezon gibi çeker gamı.
Neylesin ki Mecnun, Leylasız namı.
Ancak sevda, adam yapar adamı.
Sen varsın yağan kar, akan nehirde.

Mustafa EROL


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen varsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen varsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN VARSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL