Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
erdal eriçyel
erdal eriçyel

NEŞ’E İ MEYHANE

Yorum

NEŞ’E İ MEYHANE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1614

Okunma

NEŞ’E İ MEYHANE

NEŞ’E İ MEYHANE

Elemler,ızdıraplar ağarttı saçlarımı,
Bilmem huzur ve neş’e hayatın neresin de,
Aramakla aziz dost,geçirdim yıllarımı,
Buldum içtiğim günler meyhane köşesin de.

Oturup bir köşeye seyrederim alemi,
Kimi dalgın bakmakta,kimisi nei’elidir.
İçtimmi, zannederim,yanımda sevgilimi,
Dudakta ki kadehde,sanki yarin elidir.

Şarap rengini almış sevgili dudagından,
Dudak,dudağagelmek,sevene zevk vermezmi ?
Rayihası alınmış,yar teni kokusundan,
Seven,sevgilisine kavuşmak istemezmi ?

Şarap benim hem dostum,hemde candan sevgilim,
Neş’e getirir bana ,bunlar ile buluşmak.
Hicabım mani olur.Sevgimi,söyleyemez ah dilim,
Yeter bene sevgili,hayaline kavuşmak..
Babamdan 1956

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neş’e i meyhane Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neş’e i meyhane şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEŞ’E İ MEYHANE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL