Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Oya Bulduk
Oya Bulduk

Not Sıfır

Yorum

Not Sıfır

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1104

Okunma

Not Sıfır

Söz söylemeye değmezsiniz
Arsıza söz kokmuşa tuz
Yürekleriniz olmuş buz
Artık takmayacağım
Uzun ince bir yoldayız
Hepimiz sınavdayız
Siz sınıfta kaldınız
Not vermek ne haddime
Allahtan sıfır aldınız
Artık yüzünüze de bakmayacağım
Şeytan görsün yüzünüzü
Anneden babadan helallikde alamazsınız

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Not sıfır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Not sıfır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Not Sıfır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
12.10.2010 20:21:56
Güzeldiii

Kutlarım

Selam,saygı ve dua
parkbeni
parkbeni, @parkbeni
12.10.2010 20:19:58
5 puan verdi
not sıfır puan beş kutlarım saygılar
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
12.10.2010 18:31:16
Bu dünyada sıfır,ahirette sıfır..
Hani korkuyla yaşar olduk....
Değişik anlatım...kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL