Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ali Aksakal
Ali Aksakal

AYRI DURAMIYORUM

Yorum

AYRI DURAMIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1104

Okunma

AYRI DURAMIYORUM



Gönül bu hasreti nasıl çekiyor?
Gülüm senden ayrı duramıyorum.
Gurbet ellerinde ömrüm bitiyor,
Yârim senden ayrı duramıyorum.

Uykuya yatarım gözüm kapanmaz,
Dertli gönül senden ayrı yapamaz,
Senden başkasına sevda satamaz,
Gülüm senden ayrı yapamıyorum.

Gurbet elleri de sensiz olmuyor,
Azıyor yaralar çare bulmuyor,
Acılar içinde vadem doluyor,
Yârim senden ayrı duramıyorum.

Gurbette kaldıysam yok mudur sılam?
Yol verin Bozdağlar yârimi bulam,
Ben de kavuşayım murâdım alam,
Gülüm hasretini çekemiyorum.

Çaylar yol vermiyor belli ki coşkun,
Sinemi yaralar gül yüzlüm aşkın,
Kollarım yastıktır kalbim de köşkün,
Yârim senden ayrı duramıyorum.
Ali AKSAKAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrı duramıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrı duramıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRI DURAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL