Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
evren ve ben
evren ve ben

mahşer günü 81

Yorum

mahşer günü 81

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1870

Okunma

mahşer günü 81

Öyle bir gün düşününki adeta cehennem yer yüzünde belirmişti
İtilaf devletlerin muhazzam donanması adeta ateş kusu yordu
Gökten top gülleleri yağıyordu sanki tabyalarımıza siperlerimize
Gülleler toprağa deydiğnde toprak gökkubbeye yükseliyordu adeta
Tabyalarımız siperlerimiz yoğun bombardıman atında iken
Çok zaiyat vererek mahşer gününü yaşadık
Saatler sonra bombardıman kesilir kesilmez hucum emri geldi
Siperlerden çıkarak cephenin ortasında
kıyasıya mücedeleye giriştik düşman birliği ile
Bu anzaklarla olan son çarpışmamız idi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Mahşer günü 81 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşer günü 81 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mahşer günü 81 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
5.10.2010 22:08:19
Son mısralardaki anlaşılmazlık düzeltilirse oldukça güzel dizelerdi.Şairi ve şiirini kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.
zaralıeren
zaralıeren, @zaralieren
5.10.2010 20:11:44
5 puan verdi
güzel bir anlatım

emeğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL