Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

GÜL HANEDE BU GÜN 499

Yorum

GÜL HANEDE BU GÜN 499

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

2,0

Puan

1609

Okunma

GÜL HANEDE BU GÜN 499

BİR YAZ GÜNÜ LALELER RENGARENK ÇİÇEKLER AÇMIŞ
ÇEŞİT ÇEŞİT AĞAÇLAR YEŞERMİŞ GÜLHANEDE
RENGARENK ÇİÇEKLER BİTKİLER AĞAÇLAR
TOPRAK NE GÜZELDE KOKUYOR HER BİRİ
YAZ ŞENLİKLERİ DÜZENLENMİŞ GÜL HANEDE
AÇIK HAVA SAHNESİNDE ŞARKILAR SÖYLENİP PARODİLER YAPILIYOR
LUNAPARK VE PARK DOLUP TAŞIYOR
HAYVANAT BAHÇESİ AKVARYUMLAR GEZİLİYOR
ÇAY BAHÇESİNDE SEMAVERDE DEMLENEN ÇAYLAR YUDUMLANIYOR
KUKLA GÖSTERİLERİ SERGİLENİYOR
PİKNİKLER YAPILIYOR YİYECEKLER YENİLİYOR
ÇEŞİT ÇEŞİT OYUNLAR OYNANIYOR
HERKES MUTLU NEŞE İÇİNDE GÜL HANEDE BU GÜN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

2.0

100% (1)

Gül hanede bu gün 499 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül hanede bu gün 499 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL HANEDE BU GÜN 499 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
29.9.2010 21:05:35
Güzel bir anlatımdı, şairini kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL