Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hu
huseyintoy

SENİ SEVİYORUM

Yorum

SENİ SEVİYORUM

( 1 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1147

Okunma

SENİ SEVİYORUM

SENİ SEVİYORUM

SÖYLER MİSİNİZ BANA?
İNSANIN EN ÇOK DUYMAK İSTEDİĞİ,
SÖZ NEDİR?

YİNE SORARIM SİZE:
İNSANIN EN ÇOK SÖYLEMEK İSTEDİĞİ,
SÖZ NEDİR?

CEVABINI SİZ BULAMAZSINIZ.
CEVABINI BEN SÖYLEYEYİM:
CEVABI BAŞLIKTA GİZLİ.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nergiz-z
nergiz-z, @nergiz-z
18.11.2010 20:01:08
Güzel bir şiirdi yüzde böyle tebessüm oluşturdu bi an şairim tebrik ederim
Saygılarımla
Etkili Yorum
(( hüzün ))
(( hüzün )), @--huzun--
25.9.2010 09:43:06

o başlıkta gizli olanı bir açsak...
içinde neler buluruz değil mi

güzeldi...
kara kalkanlı
kara kalkanlı, @karakalkanli
24.9.2010 23:56:29
5 puan verdi
______________________aynen.
AŞK33
AŞK33, @ask33
24.9.2010 16:48:05
DOĞRU SÖZE NE DENİR ÜSTADIM =)
Cengiz Zorluoğlu
Cengiz Zorluoğlu, @cengizzorluoglu
24.9.2010 16:20:22
doğru..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL