Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
işteobenim

aşkından

Yorum

aşkından

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

aşkından

keramet ehli değilem,
ela gözlü nazlı dilber,
senin gibi genç değilem,
güzel gönlünde sevilem.

benim bu çektiğim çile,
sözüm geçmiyor gönüle,
beni saldı,akın çöle,
istersen oluyum kölen.

bana adını demedin,
bir kerecik bana gülmedin,
sevdiğimi,belki bilmedin,
senin aşkın için yanarım.

çeşke sende beni sevsen,
oldum aşkınla sersem,
bilmiyorum kime desem,
benim bu gizli aşkımı.

benekliaslan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkından Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkından şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşkından şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL