Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
HAYATTT
HAYATTT

İYİKİ VARSIN..

Yorum

İYİKİ VARSIN..

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1567

Okunma

İYİKİ VARSIN..

İYİKİ VARSIN..

Hasretini çektiğim,
özlemle beklediğim,

ateşinle yanıp,
kor kor olup,

canım dediğim
sevmenin az geldiğini düşünüp,
TAPTIĞIM,,,

gözümde yüreğimde ilâh yaptığım,
BİRTANEM CANIM ..

Yokluğunda ise,hüzün çöker yüreğime,
Karanlıklar içinde,boğulurum hergece
acılarım harf harf ,hece hece,

Beynimde savaş-yüreğimde yangınlar,
Tutamıyorum süzülüyor gözlerden yaşlar...

Beni hayata bağlayan sen,
yokluğunla zayıf narin yenik düşecek olan ben....
iyiki varsın hayattt...

BENİ HAYATA BAĞLAYAN GÜÇ VEREN SEVGİSİYLE İLGİSİYLE DESTEĞİYLE MÜCADELE ETMEYİ ÖĞRETEN HAYATIM-A ADANMIŞTIR...ONA SONSUZ TŞKRLERİMİ SUNUYORUM..
çilli kız:)
16.10.2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İyiki varsın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyiki varsın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİKİ VARSIN.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASMEROZ-62(Gülşen Polat)
ASMEROZ-62(Gülşen Polat), @asmeroz-62-gulsenpolat-
17.9.2010 15:35:48
Allah ayırmasın duygu yüklü sevgi doluydu usta kaleminiz hiç susmasın, sevginiz daim olsun şiir dostu...


UMUT ve DOSTCA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL