Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
m.demirel
m.demirel

HALİ ARZ

Yorum

HALİ ARZ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1061

Okunma

HALİ ARZ

HALİ ARZ



Beynimize yapışmış, kan içiyor sülükler.
Örümcekler ağ örmüş, vicdanın kapısına.
Üflemekle sönmez nur, çekirdek hakikatler.
Bir fert yanmasın, diye sarıyor ağuşuna.

Nurun aydınlığından, kaçıyor yarasalar.
Hak ile yeksan olmuş gerçekle savaşanlar.
Maksadı halis olan, dava ya adananlar.
Der: kimseler düşmesin cehalet karanlığına.

Bir pazar ki sergide satılır her türden mal.
Bu pazarda sana ne yarıyorsa ondan al.
Bitap düşüpte, kalmasa dizinde mecal.
Dönüp bakma geriye, az kaldı aydınlığa
Mehmet DEMİREL 11.09,2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hali arz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hali arz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALİ ARZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL