Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
alemin_dj_i
alemin_dj_i

Yenilikler

Yorum

Yenilikler

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1141

Okunma

Yenilikler

Yenilikler

Kanlı olur her başlangıç
Bir doğumluk bebek ile
İlk alınan nefes ile
Ve kanlı sürer hep
Yeni fikirler benimsenince
Yeni düşüncelere yönelince
Bundandır kanlı siyaset meydanları
İktidar düelloları

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yenilikler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yenilikler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yenilikler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
10.9.2010 07:19:34
asım bey hayırlı bayramlar güzel şiirinizi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL