Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
shadoworshade
shadoworshade

Kaybolan Şehir

Yorum

Kaybolan Şehir

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1022

Okunma

Kaybolan Şehir

...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaybolan şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybolan şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaybolan Şehir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
1.9.2010 01:46:42


güzel şiirinizi kutlarım
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
1.9.2010 01:11:56
Alıştırdı yalnız oynamayı ve kaybetmeyi bende,
Bir gün çekip gittiğinde inandığım şeyler.
Bense seni aradım bu kaybolan şehirde,
Karlar kapatmadan ayak izlerini,kapattığı gibi sözler.

Arttırmış dozunu aşk,ölümün.
Uyuştur beni,
Gerçekliğin hayallerimi giydiğinde,
Tanrım olur sözlerin.
Dudaklarından öptüğümde yalanların sızar benliğime
Mühürlenir geçmişim,
Yazılır geleceğin avuçlarımdaki çizgiye.
Al benliğimi

Kaleminizden güzel bir şiir okudum kutluyorum yüreğiniz var olsun selamlar......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL