Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
alipekel
alipekel

Ceviz Ağacı

Yorum

Ceviz Ağacı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1286

Okunma

Ceviz Ağacı

Ceviz ağacının altında oynarken geçti çocukluğum,
Dalına tırmandım,
Her yaramazlığımın ardından ona sığındım
Arkadaşlarımla saklambaç oynadım,
İlk aşkımın adını gövdesine kazıdım,
Sevgimin tek şahidiydi beklide?
Nankörlüktü benimkisi ama çocuktum bilemedim
Yemiş verdi,
Taş attım.
2006/konya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ceviz ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ceviz ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ceviz Ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mutedildalgalı
Mutedildalgalı, @mutedildalgali
27.10.2006 09:12:25
Hayat hep öyle değil mi zaten? Yemiş vereni taşlarız genelde, kaybettiğimizde değerini anlarız; ama geç olmuştur artık. Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL