Akşam olmuş. Çekilmiş el ayak. Henüz yanı başıma çökmüş, Bir dostum yok, Sigara paketinden başka. Yapayalnızım ,odacığımda. Gelde sövme dünyaya. Gelde içme,elindeyse. Elindeyse, Gelde günaha girme. Ankara 11-06-1973
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Elimizde her şey..bazen her şeyin bittiğini düşünürüz.. ışıklar söner, kapılar yüzümüze kapanır.,sevdiğimiz terkeder. o ,bu, şuuuu.. Bir tek rRbbimiz bizi terketmez.. hep şöyle demek hoşuma gider De ki Rabbim bana yeter.. Yalnızlığınız kalabalıklara dönsün inşşşşş.. ellerinze sağlık
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.