Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
isyankarsahin
isyankarsahin

YANARIM ONA YANARIM

Yorum

YANARIM ONA YANARIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

844

Okunma

YANARIM ONA YANARIM



SANA BEN ŞİİRLER YAZDIM
SANA TÜRKÜLER SÖYLEDİM
SEN BENİ ANLAMADIN YA
YANARIM ONA YANARIM

ALMENDİLİMİ SEN ALDIN
BENİ SEN GÜRBETE SALDIN
SEN BENİ SENDEN AYIRDIN
YANARIM ONA YANARIM

BİRGÜN OLSUN GÜLEMEDİK
BU KADERİ DİLEMEDİK
HEP EZİLDİK BİLEMEDİK
YANARIM ONA YANARIM

AHTIM OLSUN BAHTIM OLSUN
YAKALARSAM BEN ŞART OLSUN
GECE BİTSİN GÜNDÜZ OLSUN
YANARIM ONA YANARIM

HALKA AÇIK BİR YERDEYİM
BAĞIRSAM DUYULMAZ SESİM
HAYALİN GİTMEZ GÖZÜMDEN
YANARIM ONA YANARIM

NE ETTİYSEK GÜLEMEDİK
GENÇLİK GİTTİ BİLEMEDİK
BU GURBETTE DE ERİDİK
YANARIM ONA YANARIM

SÖZ:ŞAHİN YÜCEL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yanarım ona yanarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanarım ona yanarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANARIM ONA YANARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL