Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
DeepSea
DeepSea

Güneşle Biter Gece...

Yorum

Güneşle Biter Gece...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1357

Okunma

Güneşle Biter Gece...

Güneşle Biter Gece...

Her gece,
güneşle biter..
Şehrin kalabalığını dinlemeden,
gonca sevgiler gibi,
çiğ örter, toprağı,
doğum zamanı…
Yine onunla kurur,
gecenin göz yaşları.

Yanlızlık….
geceyle başlar,
birikmiş hüzünleri ile.
Saatler boğuşur saatlerle..
sabahın körüne sızarcasına..
ve güneşle biter....

Hani demiştim ya,
gonca sevgiler....
çok kısa sürer.
Geceyle başlar,
güneşle biter.

ART 24.02.2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güneşle biter gece... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşle biter gece... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşle Biter Gece... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL