Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
şair yakup sağlam
şair yakup sağlam

ÇARESİZ

Yorum

ÇARESİZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

859

Okunma

ÇARESİZ

Sahil boyu yürüyorum
Bir gemi dönüyor seferden
Renkli ışıklar görüyorum
Buğulu pencerelerinden.

Bir ölü çıkartıyorlar
Denizin dernliklerinden
Hiç bir haber gelmiyor
Bırakıp gidenlerden.

Ne zamandır bu ölü
Beklemişse kefensiz
Deniz yas tutmuş gibi
Duruyor sessiz sessiz.

Bir elimde şarabım
İçiyorum mezesiz.
Ben beni yitirmişim
Çırpınıyorum çaresiz.

Yakup Sağlam/Mamaris


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çaresiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇARESİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL