Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
melisaiclal
melisaiclal

MESELADAN HAYAT

Yorum

MESELADAN HAYAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1385

Okunma

MESELADAN HAYAT

Böyle yaşasam nolur
yani istediğim gibi
kimseyi düşünmeden
bir gün uçsam göklerde
sonra boğulsam mesela.
Fotoğrafçının ufkunu çalsam
roman okuyan kadının gözlüğünü
mahallenin çocuklarını
saklasam sandıkta
naftalin koysam gözlerine..
büyümeseler
böyle yaşasam diyorum
iiiiiiiice böyle
çingene çadırına yağmur olsam
kedinin kuyruğunu balığa bağlasam
taş yerinde ağır olmasa hatta

böyle yaşasam nolur
takvimden uçak yaparak yani
yani mesela.


melisaiclal

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Meseladan hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meseladan hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MESELADAN HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL