Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ahvam-ı beşer
ahvam-ı beşer

Sadece Hasret

Yorum

Sadece Hasret

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1300

Okunma

Sadece Hasret

Adın Besmele gibi andıkça yaşıyorum
Duygumu bakışına bandıkça yaşıyorum
Aşkınla alev alev yandıkça yaşıyorum
Adın Besmele gibi andıkça yaşıyorum

Yokluğun hançer hançer yüreğimi sarınca
Hasretim secde eder vuslat ufuklarınca
Can yurdumun Mecnun’u kapıldığı an hınca
Adın Besmele gibi andıkça yaşıyorum

Hasretinle ruhumun aşkla yandığı yerde
Sevdamın bin katrelik kana döndüğü yerde
Ayrılığa,özlem’e ölüm dendiği yerde
Adın Besmele gibi andıkça yaşıyorum

Aşkın bir ilahi sır,hem gökte hem zeminde
Gönül sensiz çırpınır sana hasret yeminde
Hayat,kader denilen hicran cehenneminde
Adın besmele gibi andıkça yaşıyorum

30.06.2010
Gece yarısı/13:30
Uğurludağ/Çorum

KÜRŞAD YAŞARTÜRK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sadece hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece Hasret şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL