Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
su
suat çakır

Ağlattı yokun.

Yorum

Ağlattı yokun.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1224

Okunma

Ağlattı yokun.

Nerelerde isen tez bana dön gel.
Bugünde dün gibi kahretti yokun.
O sevda başımda hala esen yel.
Bugünde dün gibi acıttı yokun.

Birdir gönlüm deli divane özle.
Olmaz böyle gönlüm yaksalar közle.
Beni saatlerce belki kırk gözle.
Bugünde dün gibi ağlattı yokun.

Yaşıyorum geçe geçe kederden.
Bir yerim kalmadı geçmedik şerden.
Bütün yüreğimi belki bin yerden.
Bugünde dün gibi kanattı yokun.

Bana gönül oldu bütün yaralar.
Hasretin gönlümü sonsuz paralar.
Biçare gönlüme bütün karalar.
Bugünde dün gibi bağlattı yokun.

Dünyam baştan sona kara bir çile.
Sevdam bilmez sevda ustası bile.
Bütün gönlüm dolu ateşler ile.
Bugünde dün gibi yandırdı yokun.

Sedat HÜNKAR.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ağlattı yokun. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlattı yokun. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlattı yokun. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL