Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ismailturkmen
ismailturkmen

BU GÜN PAZAR

Yorum

BU GÜN PAZAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1198

Okunma

BU GÜN PAZAR


bu gün pazar sessizliğe verildi düşlerim,
bir kır köşesinde,
uzanmışken çimler üstünde,
pazartesi sendromundan uzakta,
yalnız kendim var,
ne sevgili ne hüzün
nede vuslat yaşamayacak ruhumda,

koşarken özgürce kendi iç dünyama düşüncelerim,
ne iş kaygısı, ne evrak kokusu
duymadan uzanmalı kırlara,
savursun rüzgar saçlarımı,
ne makyaj ,
ne fön umurumda değil görüntü,

pazar keyfimi kaçırmaz ayrılık,
terk edilmişlik,
olsa da aklıımın bir köşesinde pazartesi sendromu,
bu gün pazar özgürlüğe,
kendime ve düşlerime ayrılmış gün,
sesssizliğe verilmiş düşlerim,
güller arasında yaslanmış bir ağaca
kendini dinlemekte bedenim

sevgilinin hasreti dursun bir yana,
hüzünler gitsin kutu köşelere,
iş kaygısı kalsın yarınlara bu gün pazar,
serpildim kendimce kırlara özgürce
salaş keyflerde bedenim





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu gün pazar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gün pazar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GÜN PAZAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL