Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fuat Üstündağ
Fuat Üstündağ

RAHAT OL

Yorum

RAHAT OL

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1206

Okunma

RAHAT OL


Horoz olup samanlıkta eşinme,
Aydınlığı müjdeleyen ferik ol.
Ziyarette ayağına üşenme,
Dostun gel demeden koş yanında ol.

İsteyenin azsa, özenme başa
Günahsız başını vururlar taşa.
Usta pehlivanla, güreşme boşa
Hak hukuk tanıyan, dürüst hakem ol.

İyi seçmelisin merdi namerdi,
İçinde kor olur, namerdin derdi.
Vatana bayrağa hasretlik derdi,
Sararsa içini, gel de rahat ol.
Fuat Üstündağ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rahat ol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rahat ol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RAHAT OL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
2.7.2010 21:49:27
Çok güzel ve de anlamlı bir şiir beğeni ile okudum yürekten kutlarım Fuat Bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL