Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
doganumitaksel
doganumitaksel

YETER ARTIK

Yorum

YETER ARTIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

695

Okunma

YETER ARTIK

Başımızda bir çuval tüm çevremiz karanlık
Güneş küstü bizlere ışığa hasret kaldık
Gencecik askerlerim vuruluyor kahpece
Son verecek bir meclis isteriz yeter artık

Barzani Talabani Mehmet’ime ürüyor
Düşmanımız maskeli arkamızdan gülüyor
Nasıl bir milletiz biz tarihe sor biliyor
Külümüzden kaç kere kaç Anka’lar yarattık

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeter artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETER ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL