İllada ela olsun Amma benim sevdiğim olsun Benim sevdiğimin gözleri ela olsun İllada ela baksın Ama benim sevdiğim olsun PEMBE DÜŞLER
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgili dost şairim, Pembe düşler olmasa bu yaşamın kahrı nasıl çekilkir ki...? Asla...Hayatta çekilmez.Duygusal, öz ve tam kıvamında bir şiirini paylaştım.Kutlarım .Tebrikler.Başarılar.Beni ziyaretin için de teşekkür ederim.Her zaman yine beklerim.Lütfen diğer tür yazılarımı da okuyun.Okumaya gelin...Pişman olmayacaksınız.Sevgilerimle dostum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.