Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sa
sara

KANDIM SAHTE DOSTLARA

Yorum

KANDIM SAHTE DOSTLARA

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2815

Okunma

KANDIM SAHTE DOSTLARA

Hersey Çıkar

Alış Veriş İşimize Gelmez

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kandım sahte dostlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kandım sahte dostlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KANDIM SAHTE DOSTLARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevdalısın
sevdalısın, @sevdalisin
4.7.2007 21:39:52
bravo
karhan
karhan, @karhan
4.7.2007 10:38:19
Olayı bizzat yaşayanın ağzından şiir yazmak güzel ama adam öldükten sonra da kendini anlatan şiire devam etmesi biraz acayip geldi bana. "Vermek istemedim başıma çektiği silahla aldı canımı" silahla canımı almak istedi deseydiniz olurdu "Vermek istemedim başıma çektiği silahla aldı canımı" demeniz biraz gerçek dışı olmuş ve mantığın kabullenmesi zor. Şiir ne kadar hayal ürünü olsa da gerçeklerle örtüşmek zorundadır diye düşünüyorum.
Ama şiirinizin vermek istediği mesajın manidarlığını da belirtmek istiyorum.
kaderimsin
kaderimsin, @kaderimsin38
4.7.2007 08:27:46
kaleminiz daim olsun gerçekten çok güzel bir konuyu işlemişsiniz şiirde daha doğrusu arkadaşınız kardeşi...
dostluk mu inanmıyorum gerçek dostların var olduğuna acı olsada...
Ahmet1
Ahmet1, @ahmet1
4.7.2007 02:55:30
Kutlarım
en acı yara dost yarası iyi bilirim o acıyı
yüreğine saglık
furkan72
furkan72, @furkan72
4.7.2007 02:32:25
evet ben de dostlarım tarafından çok satıldım maalesef..üzücüydü..
kutlarım kaleme alanı ve sizi...sevgilerimle...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.7.2007 00:01:14
Beğeni:
0
Okunma:
2815
Yorum:
5
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL