Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
prens_vizer
prens_vizer

AnneM

Yorum

AnneM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1288

Okunma

AnneM

AnneM

mutlu olduğum zaman
dudağımda bir gülmseme
hüzünlendiğim zaman
gözümde bir damla yaş oldun
ama herşeyden önemlisi
bu hayatta
bulup bulabileceğim
görüp görebileceğim
en güzel eş oldun..




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Annem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Annem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AnneM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fikri Usta
Fikri Usta, @fikriusta
17.6.2010 17:21:05
Emeğinize Sağlık.
Çok Güzel Bir Şiirdi Okuduğum.
Tebrikler Şiirinize.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL