ge
19 şiiri kayıtlı

başını hiç yazamadımki sonunu göreyim

gececi
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 1 yorum · 944 okunma

başını hiç yazamadımki sonunu göreyim


yaşamak iiçn yalvarmadık ölmek için de yalvarmayız
gecelerim den sabaha ruyasız hayata
yoruldum...
gündüzleri rezillik çekerim
atarım ayaklarımı masaya
deyilim deyilim iyi deyilim
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
başını hiç yazamadımki sonunu göreyim şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

başını hiç yazamadımki sonunu göreyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
14 Haziran 2006 Çarşamba 04:47:46
Şiir yazmak içinizdeki olumsuz yoğunlukları azaltacaktır. Yazdıklarınız yüreğinizi ferahlatacak, geleceğe farklı açılardan bakmanıza yardımcı olacaktır.

Bu yaşlı çınarı dinleyin ve bol bol yazın. DOSTLUK İÇİN YANINIZDAYIM...
SEVGİYLE VE MUTLU KALIN...

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.