Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
nuhkenis
nuhkenis

Yüzünü seyrettim güneşte ayda

Yorum

Yüzünü seyrettim güneşte ayda

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

958

Okunma

Yüzünü seyrettim güneşte ayda

Sevda saplanınca bir kez yüreğe
İstesen de atılmıyor ey gönül
Bilmezsin kalbimde yük nasıl ağır
Aşk kantarda tartılmıyor ey gönül


Gece gündüz hep yarimi dert ettim
Uğruna nelerim varsa terk ettim
Bin sabrım vardı sonunu tükettim
Sabır pazarda satılmıyor ey gönül


Yüzünü seyrettim güneşte ayda
Kirpikleri okta kaşları yayda
Dünya kadar mal mülk olsa ne fayda
Evler yarsız çatılmıyor ey gönül


Bulutlar ne de güzel uyar dağa
Bülbül ile gül yakışır şen bağa
Dertsiz girsen geceleri yatağa
İnan yarsız yatılmıyor ey gönül


Yüzünü seyrettim güneşte ayda
Kirpikleri okta kaşları yayda
Dünya kadar mal mülk olsa ne fayda
Evler yarsız çatılmıyor ey gönül

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüzünü seyrettim güneşte ayda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüzünü seyrettim güneşte ayda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüzünü seyrettim güneşte ayda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
8.6.2010 22:29:29
Güzel bir heceli okudum beğeni ile kutlarım Nuh Bey.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL