Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
NedameT
NedameT
VİP ÜYE

Son Bahar..!

Yorum

Son Bahar..!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1381

Okunma

Son Bahar..!

Son Bahar..!



Yıllara yorgun ağaçlar, solgun yapraklar,
Akan ırmak misali yaklaşıyor son bahar,
Hırçın akan ırmaklara dökülen yapraklar,
Kaçınlımaz göçe hazırlanır kuşlar martılar,

İlk bahardan önce koskoca bir kış var,
Her güneş doğumunda yepyeni umutlar,
Kedere bürünür yürekler hele ki akşamlar,
Son bahara yakın daha bi hızlanır zamanlar,

Yürekte hasret yüklü gözler ufka bakarlar,
Yıllara yorgun yürektir sadece elde kalanlar..!

Kenan SAYIN



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son bahar..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son bahar..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son Bahar..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayse_Elmaz
Ayse_Elmaz, @ayse-elmaz
21.5.2010 15:59:21
Yine duygu yüklü ve hüzünlü bir şiir.Yüreğinize sağlık.Gönlünüz sonbahara erişmesin.Artından kış gelir.Kışa gelen gönül acep bahar görür mü?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL