Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
alemin_dj_i
alemin_dj_i

Üç Elma

Yorum

Üç Elma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

862

Okunma

Üç Elma

Üç Elma

Kimi gözlemler gökyüzünü
Kimi merak eder
Kimi de medet umar gökyüzünden
Biri ulaşmaya çabalar
Biri düşünmeye başlar
Biri de inanmaya adar kendini
Bilim formüllere tapar
Felsefe düşünmeye
Din de tanrıya
Bilim dışlasa da felsefeyi ve dini
Felsefe eleştirse de bilimi ve dini
Din bilime ve felsefeye yer açmasa da
Öyle ortak bir yön var ki
Her üçünde de;
Bilimin de, felsefenin de, dinin de
İnsan etkinliği oluşu
Mesela!


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üç elma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üç elma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üç Elma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL