Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cakirerol2001
cakirerol2001

KAĞIT PARÇASI

Yorum

KAĞIT PARÇASI

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1414

Okunma

KAĞIT PARÇASI

KAĞIT PARÇASI

KAĞIT PARÇASI

BİR GÜN OLACAK BEN OLMUYACAĞIM ANILARINDA.
BURUŞMUŞ BİR KAĞIT GİBİ YIRTIP ATACAKSIN BENİ GARİP KALACAĞIM
SOKAKLARDA.
ESEN SERT BİR RÜZGARIN KOLLARINDA.
UÇUP GİDECEĞİM O KAPKARANLIK BİLİNMİYEN SAHİPSİZ YOLLARDA.

İNSANLARA NE OLUR EZMEYİN BENİ BEN BÖYLE BİRİ DEĞİLDİM ASLINDA.
BENİDE SEVEN VARDI AŞKINI GİZLEMEDEN SÖYLERDİ YAŞARDIM SEVDALARDA.
ŞİİR OLURDUM MISRALARDA.
BENİ ANLATIRLARDI HİKAYELERDE MASALLARDA.
NE ÇOK SEVERDİK YÜRÜMEYİ YAĞMUR ALTINDA.
KENDİMİZDEN GEÇMEZMİYDİK HİÇ SÖYLENEN AŞK ŞARKILARINDA
ASLINDA BEN BÖYLE BİRİ DEĞİLDİM YAŞARDIM ANILARDA.

EROL ÇAKIR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kağıt parçası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kağıt parçası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAĞIT PARÇASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
1.5.2010 08:54:22




erol bey güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla

ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
1.5.2010 00:32:04
5 puan verdi
vay vay çok güzel olmuş tam puan saygı ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL