Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
murat yanıkdemir
murat yanıkdemir

tek kişilik aşklar

Yorum

tek kişilik aşklar

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1589

Okunma

tek kişilik aşklar

tek kişilik aşklar

tek kişilik aşklar yaşanıyor
artık buralarda
yalnız, kovalayanlar galip gelemiyor
yamalı sevdalarda..
eli böğründe;
ağrılı aşklar kalıyor
kovalarken
yol arkadaşı sana..
tek kişilik aşklar yaşanıyor
bir avuç mutluluk uğruna
ve çok şükür demek kalıyor..
onuda yakalayana
oysa ne çok severiz biz
sırılsıklam aşık olunca
ama mevzu bahis
tek kişilik sevdalar’ya
oda hayal oluyor ömürlük
hezeyanlarla..
dedim’ ya;
tek kişilik aşklar yaşanıyor
artık buralarda
onu’ da yakalayana aşkola..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tek kişilik aşklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek kişilik aşklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tek kişilik aşklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL