Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Mahmut Ali
Mahmut Ali

KÖTÜ KADER

Yorum

KÖTÜ KADER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1315

Okunma

KÖTÜ KADER

KÖTÜ KADER

Bana gençliğimde gülmeyen kader
Yetmişimden sonra gülsen ne olur
Hayatımı bana zindan eden güzel
Şimdi benim yerime ölsen ne olur

Nehirler çağlayıp karlar erise
Ağaçlar devrilip dağlar yürüse
Benim için toprağa yatıp çürüse
Neyleyim iş işten geçtikten sonra

Gençliğimde istedim bir salkım üzüm
Yalvardım yakardım geçmedi sözüm
Dizlerim tutmuyor görmüyor gözüm
Neyleyim iş işten geçtikten sonra

Mahmut Ali BULUÇ 05.05.2001

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kötü kader Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kötü kader şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖTÜ KADER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sinan YILMAZ54
Sinan YILMAZ54, @sinan-yilmaz54
24.4.2010 12:21:12
halk şiir tadı var mısralarda
kutluyoum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL