Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
elifsebnem
elifsebnem

ZAMAN

Yorum

ZAMAN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1015

Okunma

ZAMAN


Çoğu çoktan satılmış zamanlarım vardı benim,
Zimmetime geçirdim...
Seni düşündüm...

Elif Şebnem Akal

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mahmut_yasarer
mahmut_yasarer, @maviolum
22.6.2007 20:08:39
düşünelim bakalım ustat
nereye kadar sacımız tel tel olana kadarmı yoksa
hayat solana kadarmı...
ve
vertes, @vertes
22.6.2007 18:34:54
üst kültür üst dile ait kavramlardan zaman mevzuusunu düşünmeniz dahi teşekkürü hak ediyor..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL