Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
sadecesade
sadecesade

DUYMASALAR DA OLUR ÇIĞLIĞINI :

Yorum

DUYMASALAR DA OLUR ÇIĞLIĞINI :

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1365

Okunma

DUYMASALAR DA OLUR ÇIĞLIĞINI :









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Duymasalar da olur çığlığını : Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duymasalar da olur çığlığını : şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUYMASALAR DA OLUR ÇIĞLIĞINI : şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serpilce
serpilce, @serpilce
7.4.2010 00:34:24
çok güzel bir sesleniş..tebir ediyorumince düşüncenizi..selamlar ve saygılar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
6.4.2010 21:37:59
Güzel dizelerdi kutluyorum şairini Yunus diyarından selamlar.
aşıkoğlu
aşıkoğlu, @asikoglu
6.4.2010 20:54:53
yüreğinize sağlık anlamlı bir şiir olmuş kutlarım...saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL