Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kadiresen
kadiresen

LASYON LOSYON

Yorum

LASYON LOSYON

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1627

Okunma

LASYON LOSYON

LASYON LOSYON

Ara sıra ziyaret eder DEFLASYON
Zaman zaman yaratılır SPEKÜLASYON
Güzelyaparsanız sıcak tutar İZOLASYON
Yakalayınca adamın anasını ağlatır ENFLASYON

Kuvvetli olmasa da iyi yapıştırıcıdır SİLİSYON
Hokkabazlıktır göz boyamadır İLLİZYON
Kargaşa terör PROVAKASYON
Tek başına gelemeyenin işidir KOALİSYON

Bir zaman Rusyadan gelmişti RADYASYON
Kasıtlı yapılan şeydir SANSASYON
Çıkarsa kolay kolay düşmez TANSİYON
Çöküntü uykusuzluk stres DEPRESYON

İnce ayar olsa gerek MONİPLASYON
Bakınız hiç biri Türkçe değil
Dünyamızı karartanlar işte bunlar
LASYON LOSYON İSYON MİSYON

11.06.2006 KASTAMONU
Kadir ESEN








Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lasyon losyon Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lasyon losyon şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LASYON LOSYON şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
5.4.2010 18:16:10
Duyarlı yüreğine sağlık dost her ne kadar Türküz desek de yabancı kelimeleri kullanmadan yapamıyoruz her nedense kaleminiz daim olsun Kadir Bey.
Muhammed Göçmen
Muhammed Göçmen, @muhammedgocmen
5.4.2010 13:10:36
Yüreğine, duyarlılığana, kalemine sağlık usdat.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL