Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mustafahebip
mustafahebip

gözlerine inat

Yorum

gözlerine inat

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1294

Okunma

gözlerine inat

gözlerine inat

Gözlerine inat ağladığım geceler de

Seni sana yazıyorum içi boş çerçevelere..

Bana elveda deyip

..Aynaya her baktığında

Belireceğim gözlerimle gözlerin de..



Dilin acımasızca gitmeyi söylese de

Yüreğin dilinle birlik olabildi mi..söyle..

Kan ağlayan hatıralara bir dikte çekip te

Yaşanmamışlar arasına atıpta gizleme..

Gelmeyeceğini bile bile

Erteliyorum düşlerimi başka bir güne..

Oysa..

Ayrılık yakışmamıştı ikimize de..



Bir damlaydı kirpiğin ucunda aşk

Sel olur yüreğimin kapısına çarparak..

Zaman erir kesilir takat.

Sorguladığım gözlerinde bir umuttu şevkat..



...Başka birgün geleceğim diyorsun ya

Oysa ki

Başka bir dünya da bekleyeceğim seni

Yükleyeceğim omuzlarıma aşkını bir hamal gibi..



..Gözlerine inat..


Mustafa Hebip

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözlerine inat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerine inat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerine inat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL