Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
EKREM  POLAT
EKREM POLAT

AŞKSIZLARDAN...

Yorum

AŞKSIZLARDAN...

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

AŞKSIZLARDAN...


Gülemem ben gülemem,
Ben gülmeyi bilemem,
Onca insan ağlarken
Ben burada gülemem.
Gül diyene kızarım,
Ona şiir yazarım,
Arsızlardan usandım,
Aşksızlardan bizarım

Ekrem POLAT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşksızlardan... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşksızlardan... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKSIZLARDAN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
paintbolcuşair
paintbolcuşair, @paintbolcusair
25.3.2010 23:11:57
5 puan verdi
Ekrem POLAT gibi bir şiirdi
Etkili Yorum
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
25.3.2010 23:11:52
Gülemem ben gülemem,
Ben gülmeyi bilemem,
Onca insan ağlarken
Ben burada gülemem.
Gül diyene kızarım,
Ona şiir yazarım,
Arsızlardan usandım,
Aşksızlardan bizarım


güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL