Dün rüya, yarın hayaldir dünü mutlu, yarını umutlu yapan bugündür. onun için bugüne iyi bak, gülümse.. halil cibran
ak
akem_005

sadece seviyorum ...

Yorum

sadece seviyorum ...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1520

Okunma

sadece seviyorum ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sadece seviyorum ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece seviyorum ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sadece seviyorum ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kaya degirmen
kaya degirmen, @kayadegirmen
12.3.2007 22:08:57
Tesadüfen rastladım size. Bütün şiirlerinizi de okudum. sadece seviyor muşsun ... Sizin iki sözcükle anlattığınızı şahsen ben sayfalar yazarak bu denli anlatamam. Sizi okurken patinaj yaptığımı düşünüyorum. Bana yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı kazandırdınız.

Sevmek ne büyük iş... Sevgi duyulan varlığa etkin ilgi göstermek.. Bu da bir emeği bir enerjiyi gerektirir. Çok teşekkürler. saygılarımla.
ak
akem_005, @akem-005
16.6.2006 08:09:09
evet kardeşim.. yazılmaması gereken birine bu şiir. kendime çok kızıyorum . ama .....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL